Годишен хороскоп за зодия Везни за 2017 година

Годишен хороскоп
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

 Действията и решенията ви ще определят каква в крайна сметка ще се окаже за вас настъпващата 2017 година. Имайте готовност да преосмислите и анализирате изминалата 2016-а, за да не допуснете отново същите грешки.

 Действията и решенията ви ще определят каква в крайна сметка ще се окаже за вас настъпващата 2017 година. Имайте готовност да преосмислите и анализирате изминалата 2016-а, за да не допуснете отново същите грешки.

Фокусирайте вниманието си върху важните неща в живота, като най-сериозните ви усилия трябва да бъдат насочени към укрепване на позициите ви в делово и в материално отношение. На моменти ще ви обхващат меланхолия и песимизъм, които ще имат разрушително въздействие. Стремете се в такива мигове да мечтаете и да преследвате копнежите си. Не позволявайте по никакъв начин сивото ежедневие да ви поглъща, тъй като това ще оказва негативно въздействие върху мотивацията ви за работа и при отстояване на собствените ви интереси. По отношение на деловите си връзки и контакти е важно да поддържате дипломатичен тон, особено ако очаквате подкрепа. Не позволявайте да ви се оказва какъвто и да било натиск при взимането на важни решения. Обмислете предстоящо обвързване в любовта. Самотните представители от знака ще копнеят за внимание и близост – това може и да ви подтикне към флиртове и безразборни връзки. По отношение на финансите годината ще ви предложи стабилност. Ще имате шанса да осъществите отдавна желана покупка за дома, офиса или за себе си. С повишено внимание предприемайте всякакви операции, свързани с наследствени имоти. Стремете се да не разпилявате усилията си в няколко направления, а бъдете максимално фокусирани върху това, с което изберете да се занимавате.

КАРИЕРА И ФИНАНСИ

Успешно ще е за вас началото на 2017-а. Ще жънете завидни резултати във всяка инициатива, с която се занимавате. Но е важно инициативата да бъде само една, защото в противен случай няма да имате време и реална възможност да осъществите намеренията си. До края на януари рекламирайте смело професионалните си умения и идеите си. Ще печелите симпатиите на околните с добре обосновани аргументи и реалистичен план. Стремете се през февруари да приложите адекватно финансовите си идеи, тъй като вложените пари сега ще ви се върнат многократно още преди края на календарната година. През март – април с повишено внимание се отнасяйте към хората, които ви предлагат улеснения и завидни печалби. Стремете се да съхраните здравия си разум и най-важното е да не притъпявате бдителността си! Стресът в края на април – началото на май ще ви направи сприхави, което може да се окаже доста опасно, ако сте решили да подписвате документи или да договаряте сътрудничество. Добре инвестираните от вас средства ще ви носят отлични приходи още през идващите летни месеци, когато е важно да направите цялостна реорганизация на вече планираните от вас служебни инициативи. Подсигурете си достатъчно време за една или друга промяна от професионален или материален характер, която възнамерявате да предприемете в периода юли – септември. Подгответе се за сериозна конкуренция на работното си място през септември – октомври. Имайте предвид, че най-добрият ще спечели, но вие трябва да бъдете подготвени да устоите на предизвикателствата. Преценявайте и проверявайте внимателно информацията, дадена ви от колега, делови партньор или приятел. Загърбете страховете си, защото те ще спъват развитието ви в деловата област. Декември ще бъде позитивен за вас период, особено ако трябва да излагате идеите си пред широк кръг от хора. Ще печелите доверие с откровеност и готовност да направите най-доброто, на което сте способни. Създадените от вас нови контакти ще имат благотворно въздействие върху живота ви за цялата идваща 2018 година.

loading...

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg